Training Impro In Bedrijf

 

Werelden die kruisen

Tijdens de training ‘Impro in Bedrijf’ gaan we in 2,5 uur op zoek naar de link tussen Impro en skills die het bedrijfsleven vraagt. Het is verrassend om te ontdekken waar en hoe deze werelden elkaar kruisen.

 

Tijden veranderen en daarmee ook de manier van werken, denken en de mindset binnen het bedrijfsleven. De wereld wordt complexer, is turbulent en veranderingen volgen elkaar snel op. Tijdens de training bespreken we deze verschillen met elkaar en kijken we ook naar de gevolgen voor ons als werkers binnen deze wereld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De rol van Impro

Wat is de rol van Impro binnen deze ontwikkelingen. We kijken naar succesvolle organisaties waarbinnen Impro letterlijk ‘een rol speelt’. Daarnaast hebben we het over termen van deze tijd als ‘agile’ en ‘Problem solving skills’ waarbinnen Impro een plek in kan nemen. Pijlers van Impro en bezig zijn met creatieve processen in je werk die elkaar raken? Er zijn legio overeenkomsten!

 

Interacteren

Tijdens deze training werpen we een eerste blik op de rol van Impro in deze tijd. Op ‘Interacteren’ ligt het accent; leren door doen en in beweging komen om de meerwaarde van Impro te ervaren. Tevens komen gedragsvoorkeuren tijdens deze out of the box-training naar voren en ook hiervoor is aandacht. Omdat de werkvormen nogal eens op de lachspieren werken, biedt de training al met al een combinatie van leren en veel plezier hebben samen. Een prettige en ‘team-buildende’ bijkomstigheid. 

Andere mogelijkheden 

Op basis van vraag ontwikkel ik ook andere interactieve workshops en trainingen. Al dan niet met elementen van Impro.