top of page

"Improvisatietoneel laat kijken naar wat er al is en laat dat zien. Daar kan geen PowerPoint, lezing of speech tegenop..."

In mijn trainingen pas ik Bedrijfsimprovisatie in als dat kan. Dit vraagt namelijk op een innovatieve manier omgaan met bepaalde processen binnen een organisatie. Medewerkers van een ja-maar begeleiden naar een ja-en mentaliteit, samenwerking bevorderen, leiderschap onder de loep nemen, etcetera.

 

Behalve dat het erg leuk is, is het ook een uitstekende manier om groepen en individuen beter te laten presteren. Wat Impro doet is knelpunten laten zien en mogelijke oplossingen bieden. Je leert door te ervaren. Laat nu uit onderzoek blijken dat 'learning by doing' het meest effectief is....  Impro in het Bedrijfsleven leren toepassen? Daarvoor ontwikkelde ik de volgende Workshop:

 

Workshop Impro In Bedrijf

Binnen 3 uur gaan we op zoek naar de link tussen Impro en skills die het bedrijfsleven vraagt. Het is verrassend om te ontdekken waar en hoe deze werelden elkaar kruisen.

Tijden veranderen en daarmee ook de manier van werken, denken en de mindset binnen het bedrijfsleven. De wereld wordt complexer, is turbulent en veranderingen volgen elkaar snel op. Tijdens de training bespreken we deze verschillen met elkaar en kijken we ook naar de gevolgen voor ons als werkers binnen deze wereld.

Wat is de rol van Impro binnen deze ontwikkelingen. We kijken naar succesvolle organisaties waarbinnen Impro letterlijk ‘een rol speelt’. Daarnaast hebben we het over termen van deze tijd als ‘Agile’ en ‘Problem solving skills’  waarbinnen Impro een plek in kan nemen. Pijlers van Impro en bezig zijn met creatieve processen in je werk die elkaar raken? Legio overeenkomsten!

Op ‘Interacteren’ ligt het accent; leren door doen en in beweging komen om de meerwaarde van Impro te ervaren. Tevens komen gedragsvoorkeuren tijdens deze out of the box-training naar voren en ook hiervoor is aandacht. Omdat de werkvormen nogal eens op de lachspieren werken, biedt de training al met al een combinatie van leren en veel plezier hebben samen. Een prettige en ‘team-buildende’ bijkomstigheid. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

IMG_0667.JPG
bottom of page