"Improvisatietoneel laat kijken naar wat er al is en laat dat zien. Daar kan geen PowerPoint, lezing of speech tegenop..."

IMG_0667.JPG

Bedrijfsimprovisatie: 

                                                                           

In mijn trainingen pas ik Bedrijfsimprovisatie in als dat kan. Dit vraagt namelijk op een innovatieve manier omgaan met bepaalde processen binnen een organisatie. Medewerkers van een ja-maar begeleiden naar een ja-en mentaliteit, samenwerking bevorderen, leiderschap onder de loep nemen, etcetera.

Behalve dat het erg leuk is, is het ook een uitstekende manier om groepen en individuen beter te laten presteren. Wat Impro doet is knelpunten laten zien en mogelijke oplossingen bieden. Je leert door te ervaren. Laat nu uit onderzoek blijken dat 'learning by doing'     het meest effectief is....  Impro in het Bedrijfsleven leren toepassen? 

Lees eens verder onder 'Impro In Bedrijf'! voor een specifieke workshop over dit onderwerp.

 

Training Theatersport

Ik geef ook trainingen Theatersport binnen theatersportvereniging en theaterschool. Werken aan games, eens inzoomen op persoonlijke leerdoelen, verbreding of verdieping? Neem eens contact met me op voor verschillende opties.

 

 

 

Oprichter Improkids

Onder de naam Improkids verzorg ik in Enschede op wekelijkse basis improvisatieles aan kinderen in de basisschool-leeftijd. Daarnaast geef ik les in projectvorm aan scholen. Beide met als doel zowel op een leuke manier met theater bezig te zijn als ook kinderen te ondersteunen op sociaal emotioneel gebied. Nieuwsgierig? Op www.improkids.nl vind je hier meer over.