top of page

Werken als trainer, leidinggeven, coördineren op het gebied van opleiding en kwaliteit, werken als docent, etcetera. Ik heb diverse functies gehad binnen verschillende organisaties en heb met veel verschillende groepen mensen gewerkt. Rode draad is altijd geweest 'ontwikkeling van mensen'. Meer informatie hierover is te vinden op mijn LinkedIn profiel. Van harte uitgenodigd om hierop verder te kijken.

 

​In de tussentijd begon ik in mijn vrije tijd te werken met Improvisatietheater. Acteren trok steeds meer mijn aandacht. Ik rondde in Amsterdam de op dit gebied het best bekend staande opleiding tot trainingsacteur met succes af en verdiepte me in diezelfde stad in bedrijfsimprovisatie. Wat zou het mooi zijn om al mijn kennis, ervaring, passie en vaardigheden te bundelen in een nieuwe functie... Interacteur was geboren. 

 

Ik werk inmiddels als Trainings- en Assessmentacteur, Trainer, Improvisator en Docent Professionele Ontwikkeling op Hogeschool Saxion. Daarin kan ik acteren, pedagogische vaardigheden, praktijkkennis en mijn kennis van mens-en gedragsmodellen inzetten om anderen verder te helpen in hun ontwikkeling. Daarnaast heb ik een coachingsopleiding afgerond waarmee ik ook aan het werk gegaan ben als Gesprekscoach. 

 

Van ondersteunen in ontwikkelen en vernieuwen wordt ik enthousiast. Learning by doing door met anderen te interacteren is mijn motto. Natuurlijk kun je boeken lezen en theorie bestuderen. Zeker blijven doen. Mijn ervaring is ook dat je het best en het meest leert, door het mee te maken. Dat is waar ik je mee naartoe neem...

Interacteur

 

Vera Feijer

Weerninklanden 26

7542 SC Enschede

KvK nr: 60514469

06-3889 22 48

Contact opnemen?

 

Van harte welkom! Bel of mail door gebruik te maken van de gegevens onderaan deze pagina.

bottom of page