Werken als trainer, leidinggeven, coördineren op het gebied van opleiding en kwaliteit, werken als docent, etcetera. Na het afronden van de lerarenopleiding Nederlands, heb ik diverse functies gehad binnen verschillende organisaties en met veel verschillende groepen mensen. Meer gedetailleerde informatie hierover is te vinden op mijn Linkedin profiel. Ik nodig je van harte uit om hierop verder te kijken.

 

​In de tussentijd begon ik in mijn vrije tijd te werken met Improvisatietheater. Acteren trok steeds meer mijn aandacht. Ik rondde in Amsterdam de op dit gebied het best bekend staande opleiding tot trainingsacteur met succes af en verdiepte me in diezelfde stad in bedrijfsimprovisatie. Wat zou het mooi zijn om al mijn kennis, ervaring, passie en vaardigheden te bundelen in een nieuwe functie... Interacteur was geboren. 

In mijn werk als trainingsacteur, trainer en improvisator kan ik het acteren, pedagogische vaardigheden, praktijkkennis en mijn kennis van mens-en gedragsmodellen inzetten om anderen verder te helpen in hun ontwikkeling. Daarnaast heb ik een coachingsopleiding afgerond. Met dat in de achterzak ben ik ook aan het werk gegaan als gesprekscoach. 

Ontwikkelen en vernieuwen. Learning by doing door met anderen te interacteren is mijn motto. Natuurlijk kun je boeken lezen en theorie bestuderen. Zeker blijven doen. Mijn ervaring is ook dat je het best en het meest leert, door het mee te maken. Dat is waar ik je mee naartoe neem...

 

  • LinkedIn App Icon