top of page
 
 

Wat anderen schrijven over onze samenwerking... 

Een aantal mensen aan het woord uit organisaties waarmee Interacteur samenwerkt. Rechts een aantal voorbeelden van opdrachtgevers.

"Vera Feijer heeft ons begeleidt in een organisatieontwikkelingstraject waar ik samen met mijn collega nog geen ervaring in had. Ze kan zich snel inleven in de denkbeeldige gesprekspartner aan de andere kant van de tafel. Dit gaf ons houvast en grip voor de gesprekken die er aan zaten te komen. Daarbij heeft ze een prettige en open/persoonlijke benadering in haar werkwijze. Dit zorgde er voor dat we snel aan de slag konden gaan. Een zeer prettige ervaring voor ons. Wij weten nu wie we moeten inschakelen als het gaat om een gesprekscoach!"

E. Oude Hendriksman, HR Adviseur bij Masevon Group

"In het kader van onze leiderschapstraining hebben we 2 mooie trainingen met Vera Feijer mogen hebben; Wendbaar en Coachend Samenwerken. Naast de interessante theorie waren ook de praktijkoefeningen leerzaam. Je wordt je van veel zaken bewust, wat soms best confronterend kan zijn. Door actief met het geleerde aan de slag te gaan, merk je dat het langzaam onderdeel van je routine wordt. Mijn eerste feedback was dat het vooral leuk was, de manier waarop Vera vertelt en ook de uitdagende oefeningen waar een beroep gedaan wordt op je improvisatievermogen. Kortom leuk en leerzaam in een prettige sfeer waar een lach niet ontbrak."

I. de Jonge, Sales Manager Sintecs

 

 

"Net 2 trainingsdagen afgerond. Een geweldige ervaring met trainer Vera Feijer. Ik beveel haar aan omdat ze het beste uit mensen naar boven kan halen, ze onze trainerskwaliteiten zichtbaar maakt, ze persoonlijke aandacht en advies op maat geeft aan iedere cursist, associatief trainen haar sterke kwaliteit is en net als een goed verhaal kan verrassen met een onverwachte wending of plot binnen de training."

 L. Mentjox, deelnemer Train de Trainer Leger des Heils

"Binnen onze traineeships wilden we een aantal trainingen rondom communicatie geven. De doelstellingen van de trainingen waren bekend en Vera wist hier een goede invulling aan te geven. De trainees waren erg enthousiast, ze gaven aan dat dit precies was wat ze nodig hadden en organiseerden uit zichzelf nog een vervolgtraining met Vera. Persoonlijk vond ik het erg prettig om met haar samen te werken, informeel en persoonlijk maar ook duidelijk en concreet."

M. van Dijk, Programma Manager, Wadinko N.V.

"Haar trainingen brengen de theorie direct op een leuke manier in de praktijk, waarbij je continu wordt uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen en evalueren. Vera is professioneel en inhoudelijk sterk en het is bovenal leuk om met haar samen te werken."
P. van der Woude, WIMM
"Vera is een acteur waar ik graag mee samenwerk. Ze heeft een enorme drive en laat in haar werk haar onderscheidende professionaliteit zien. Ze is ondersteunend voor de assessor met betrekking tot haar het geven van feedback naar aanleiding van het assessment. Ook weet ze in het rollenspel vaak de juiste toon te treffen.
Kortom een zeer gewaardeerde professional!"
B. Rekers LHEP tm, Ravissant
"Ik heb Vera tijdens diverse projecten leren kennen als een gedreven professional. Ze is flexibel, operationeel en inhoudelijk sterk, denkt pro actief mee en (ook niet onbelangrijk) is gezellig om mee samen te werken."
P. Helmink, eigenaar Advance Groep
" Vera heeft een hele prettige en persoonlijke benadering in haar lessen theatersport. Ze vraagt je actief naar leerdoelen, maar heeft zelf ook haarscherp door waar je kunt verbeteren. Vera geeft je op een hele prettige manier aanwijzingen en de ruimte om te leren. Maar wat eigenlijk het belangrijkst is, haar lessen zijn ontzettend leuk!"
M.Hoes, deelnemer training 
"Ik werk met Vera vooral samen tijdens assessmentsopdrachten. Ik doe dit bijzonder graag omdat zij niet alleen op gevarieerde wijze uiteenlopend gedrag kan oproepen maar tevens blijkt geeft van zeer goede beoordelingskwaliteiten. Haar rollenspel is voor mij nadrukkelijk van toegevoegde waarde. Daarnaast verloopt de samenwerking met haar op een natuurlijke en humorvolle wijze. Het is prettig om met haar samen te werken." 
J. Jansen, Senior adviseur at GITP
"Ik heb meerdere malen met Vera gewerkt: ik in de rol als trainer en Vera in de rol als trainingsacteur. Vera is een trainingsacteur die heel goed aanvoelt wat het niveau is van de deelnemer. Hier speelt ze vervolgens tijdens het rollenspel op in door tips en aanwijzingen te geven in haar rol als tegenspeler. Het gevolg hiervan is dat de deelnemer gedurende het rollenspel leert en het gedrag kan aanpassen, zonder dat het rollenspel stilgelegd hoeft te worden. De veiligheid die hierdoor wordt geboden aan de deelnemer verhoogt het leereffect van het rollenspel. Daarnaast kan Vera na het rollenspel zeer goed teruggeven waarom zij op een bepaalde wijze reageerde tijdens het rollenspel. Haar feedback is adequaat, goed samengevat en duidelijk. Ook na het rollenspel zorgt Vera voor een goede sfeer en een veilige omgeving waardoor de deelnemer niet in de verdediging schiet maar blijft luisteren. Als trainer was het werken met Vera prettig omdat zij goed interacteert met zowel de deelnemers als de trainer waardoor er een gelijkwaardige samenwerking ontstaat." M. Textor, Eigenaar van Mimosa Management bv
 

"Ik werk graag met Vera als trainingsacteur. Zij is namelijk laagdrempelig als trainingsacteur: zelfs trainingsdeelnemers die "allergisch" zijn voor rollenspelen, weet ze mee te krijgen. Ook kan ze snel schakelen in verschillende typen gedrag; wijze van communicatie en anticiperen op wat er in de training gebeurt. Erg prettig is dat Vera goed in staat is om haar feedback snel en goed te verwoorden. Haar feedback heeft een mooie balans tussen kritisch op gedrag/toonzetting en met zeer veel respect voor de deelnemers. En dit alles met een vriendelijke toonzetting en een vleugje humor." 
I. Wintels, Partner Impact Groep / Senior consultant/trainer
 

" Het is heel goed te merken dat Vera veel ervaring heeft in het werken met groepen; op een heel natuurlijke manier maakt zij contact met de studenten. Ze speelt natuurlijk en kan op een mooie manier feedback geven, zowel in woorden als in haar spel. Tenslotte maakt haar humor het luchtig en leuk om naar te kijken." 
L. Opdam, trainer leiderschap & communicatie bij Specsavers
 
 
"Ik heb Vera Feijer ingehuurd als trainingsacteur voor een trainingsmiddag gesprekstechnieken voor 25 vierdejaarsstudenten. Dit deed zij heel erg goed: ze bleek in korte tijd een groot aantal verschillende rollen aan te kunnen en ze speelde deze met veel humor (wat tot een goede, ontspannen sfeer in de groep leidde). Ook haar manier van feedback geven was erg goed: inhoudelijk, gerelateerd aan de theorie en volgens alle regels van feedback. We hebben Vera dan ook weer teruggevraagd voor de assessments!"
. Troost, docent gesprektechnieken Hogeschool Windesheim Flevoland
 
20201028_WIMM_Logo_Zwart.jpg
rechtdoorzee.png
solmates.png
logo leger des H.png
advance groep.jpeg
september.jpeg
download.png
logo moovs.png
Logo Wierden.png
bottom of page